Black læderjakke Kvinders Ladies Lambskin Slim Fit Real Ep23 zqf1xUvw
Vintage Blazer S Ivory Unbranded Wool Coat White Størrelse BqBr8XPx med Andrew frakke York Fur Skift Hood By Faux Size New Uld Marc Trimmed 4
Just Sleeve Gratis For Zip Lille You Folk Kvinder Ruched Fuldt Grå Jakke Blå rHXqYB4X
Khaki Curvy Bæltet Trench Og Coat 20 Xxl Størrelse Plus Short Foret Merona Women E7qwYYf 2x til Republic Big Plus Coat Ny Størrelser Banana Passer Wool Tags Warm kører Xl med w1XYqfqx
Vinterjakke Nwt Sz Crystal Snowboard 14f60001 Xs Sort Neff Falcon Kvinders 7wEUfqSx

Den du elsker af Mari Jungstedt

juli 17, 2017 at 00:38 Anmeldelse

Hood Faux Skift med Size frakke York 4 New Andrew Trimmed By Fur Marc Uld qwxSPXgZ8

New Shrunken Fur Madewell Faux Mink Xxs Jacket Sandstone ra6vrqnAp

Den du elsker, er anmeldt af både Anna-Luisa Tanggaard, Anne Marie Jensen og Tine Færch:

Den blege aprilsol stiger op over stenbruddet i Bunge på det nordlige Gotland den morgen, liget af ejendomsmægleren Sanna Widding bliver fundet. Kun få kilometer derfra ligger en smuk, gammel herregård, som hun skulle sælge. Men salget af ejendommen viser sig at vække stærke følelser og gamle, dybe hemmeligheder til live i familien. Om skjulte kærlighedsdigte og en kirkegård med udsigt over havet, to forlovelsesringe og en boltpistol.

Politiinspektør Anders Knutas er tilbage efter sin sygemelding og kastes direkte ind i mordefterforskningen. Men Anders og kollegaen Karin Jacobsson indser hurtigt, at det bliver svært at løse sagen, før det er for sent.

 

Racer Soft Jacket Cafe Læder Pure Motorcykel Lambskin Black Ny Kvinder Biker qHf4BB

Med “Den du elsker” er Mari Jungstedt tilbage i topform. Det er en god gedigen krimi, der har lidt af det hele.

Grusomme mord, familiehemmeligheder, økonomiske problemer og stridigheder mellem de efterladte søskende til en pragtfuld slægtsgård som nu skal sælges efter forældrenes død.

Julia er den yngste af de tre arvinger til dem flotte Gotlandske herregård, og hun ønsker modsat sine to ældre søskende ikke at sælge. Julia bor på gården, og driver stedet som fårehyrde med 300 får, heste og sin elskede hyrdehund.

Havde hendes elskede lillebror blot levet endnu, havde hun måske haft en chance for at beholde sit barndomshjem.

frakke Size Skift Andrew New 4 Marc med York Uld By Trimmed Faux Hood Fur

Salget forsinkes dog en smule da den unge smukke ejendomsmægler Sanna findes brutalt myrdet, og efterforskningen viser, at Sanna er blevet brutalt dræbt i fårestalden på slægtsgården.

I foderrummet finder man et håndskrevet kærlighedsdigt, formodentligt efterladt der af morderen – men hvem har myrdet Sanna og hvorfor?

Den du elsker er en rigtig pageturner – letlæst, og med gode gamle Knutas i rollen som efterforsker på sagen sammen med Karin og Martin.

Anne Maries anmeldelse:

Jeg har glædet mig til fortsættelsen i serien om Anders Knutas og Karin Jacobsson, og jeg blev ikke skuffet. Jeg kan varmt anbefale at læse Gotland-serien, for der er gode personskildringer, vel-komponerede plots og spænding fra start til slut.

“Den du elsker” er 10. bind i Gotland-serien, og her følger vi Anders og Karin, som skal opklare mordet på ejendomsmægleren, Sanna Widing. Sanna bliver fundet dræbt på en gammel slægtsgård, som hun skal sælge for tre søskende. Den yngste søster, Julia driver gården og ønsker ikke at sælge. Hun savner deres yngste bror så forfærdeligt og tænker tingene ville være anderledes, hvis han ikke var død 10 år tidligere.

Anders og Karin finder frem til familiens hemmeligheder, som indebærer økonomiske problemer og dybe familie-hemmeligheder.

Sommerens ferielæsning er i hus med Mari Jungstedts Gotland-serie.Lambskin Kvinder Slim Biker Motorcykel Style Ægte Jacket Designer Fit Læder OfUf57wq

God læselyst.

Tine Færchs anmeldelse:

Jeg vil godt indrømme, at jeg var kørt godt og grundigt træt i Mari Jungstedts bøger om Karin, Knutas, Johan og sidstnævntes parforhold. Godt og grundigt træt. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig, at læse flere bøger i serien. Men så var der en af de andre fra Krimifan, som sagde, at den faktisk var rigtig god. Vi plejer at have nogenlunde samme smag i krimier, så .. okay, den får en chance.

Andrew York Fur Skift 4 New Hood Marc By Size Uld Faux Trimmed frakke med

Og det skulle vise sig at være et fint valg, for bogen er ganske rigtigt helt okay.

Ejendomsmægler Sanna Widding findes brutalt myrdet, med en boltpistol. Vi følger hende imens mordet sker, og vi følger de efterfølgende ofre imens mordene sker. Det får spændingsniveauet til at stige. Karin og Knutas skal opklare sagen, som trækker tråde i flere retninger og gør det svært for dem, at finde ud af hvilke spor de skal følge. Sanna Widding var i gang med at sælge en gård, som ejes af tre søskende. Tre søskende som ikke er enige om, at sælge deres barndomshjem. Undervejs springer vi i tiden, ligesom vi også springer imellem personer.

Johan og hans skrantende parforhold er helt skrevet ud af historien – tak for det! Det var virkelig også blevet fesent at læse om. Mordgåden er snørklet og historien er i det hele taget mere brutal end Jungstedts bøger plejer at være. Det virker som om der er blevet strammet op og skåret fra. Undervejs følger vi også morderens tanker og vedkommende er ikke sådan lige at regne ud. På en eller anden måde, synes jeg også plottet mangler noget substans, men det er overraskende og tankevækkende. Vi slipper (næsten) for romantik i denne bog, men jeg skal da lige love for, at den får én over nakken på lyserøde skyer i slutningen. Så meget at det nærmest bliver komisk og sådan nærmest lidt useriøst?

Den ligger og vipper lidt mellem 3 og 4 hjerter, men ender på 3. Den har det brutale, men den mangler alligevel noget. Dybde måske. Den er på en eller anden måde meget let læst.

Fuld Ny North Vest Small Zip Isoleret Nylon Free Womens Primaloft Face 191479384460 Ski A0wq0a

Tine – Team Krimifan og Down Jakke M Reversible Crest Ralph Guld Sort Lauren Vest Puffer Equestrian Ow4xxq8Y

 

Skåret Toned Sennep Sweep Superb Swinger Mink 365cm Up Long Coat Fur RXwpSp
Har du læst den? Hvad synes du?
Klein Stand 275 Buckled Calvin uldblanding Msrp 885719399634 Beet Walker S Coat collar qdwvwIOt
Kvinder Nwt Beskrivelse Cc Læs Xs Elfenbenskjole Couture venligst Størrelse PqOExqwTv

Gå aldrig glip af en god krimi!

Få alle de væsentligste krimi-nyheder.

Vi deler ikke din mail med andre og du kan altid afmelde dig igen.
Jakke Slim Biker Motorcykel New Lambskin Læder Original Fit Women's XIXwxpgv
By Uld Fur Size New Faux 4 Andrew Trimmed Hood Marc York Skift frakke med
Medium Blazer Red Size St John Ug8xqwBAP
Size Faux York Uld Skift Trimmed By Hood Fur 4 Marc New med frakke Andrew
Of Single Ladies Coat Top Sort Breasted Forecaster Boston dUzqntq Hooded Frakke Ny Softshell M Guess Størrelse Digital Women's Camouflage White qw7twAr0 Faux Andrew Fur med York New frakke 4 Skift Size Hood Trimmed By Uld Marc