Hoodie Dye Space Ny Balance Fleece 7wYTqq4F
Aldo Fur Grå Brun Størrelse 12 Frakke Cream Faux Martins Strikket rCxqzwFXr7 Kvinder Camping Jacket Hooded Hyvent Large Face Stow Nylon Hiking The North Black
L uld Lori logo Coat 12 Green Plaid Blend Lommer Women's Blue Goldstein Nyt g4TwpT
Jean Nwt Jacket Trucker Lauren Supply 888179521331 Denim Xlarge Ralph Afslappet Størrelse BYxrZY7qw Jakke Duck Kontour Shell Kvinders 9439 Dri Soft xSYOt
Windwall Women's Face 889587554119 M Shell Black The Størrelse Soft North Nimble Hættetrøje RZFq06

Den du elsker af Mari Jungstedt

juli 17, 2017 at 00:38 Anmeldelse

Hiking Kvinder Hyvent Face North Camping Jacket Nylon Hooded Stow Black Large The wnvSE0gxn

Jacket Zipper Swing Pocket Back 694414255134 Navy Levis Dame Hooded Størrelse Rain Large Nwt xTqACwz

Den du elsker, er anmeldt af både Anna-Luisa Tanggaard, Anne Marie Jensen og Tine Færch:

Den blege aprilsol stiger op over stenbruddet i Bunge på det nordlige Gotland den morgen, liget af ejendomsmægleren Sanna Widding bliver fundet. Kun få kilometer derfra ligger en smuk, gammel herregård, som hun skulle sælge. Men salget af ejendommen viser sig at vække stærke følelser og gamle, dybe hemmeligheder til live i familien. Om skjulte kærlighedsdigte og en kirkegård med udsigt over havet, to forlovelsesringe og en boltpistol.

Politiinspektør Anders Knutas er tilbage efter sin sygemelding og kastes direkte ind i mordefterforskningen. Men Anders og kollegaen Karin Jacobsson indser hurtigt, at det bliver svært at løse sagen, før det er for sent.

 

Print Black Lilla Top Coat Jacket 1x Exclusively Misook Chevron p6aqIqw

Med “Den du elsker” er Mari Jungstedt tilbage i topform. Det er en god gedigen krimi, der har lidt af det hele.

Grusomme mord, familiehemmeligheder, økonomiske problemer og stridigheder mellem de efterladte søskende til en pragtfuld slægtsgård som nu skal sælges efter forældrenes død.

Julia er den yngste af de tre arvinger til dem flotte Gotlandske herregård, og hun ønsker modsat sine to ældre søskende ikke at sælge. Julia bor på gården, og driver stedet som fårehyrde med 300 får, heste og sin elskede hyrdehund.

Havde hendes elskede lillebror blot levet endnu, havde hun måske haft en chance for at beholde sit barndomshjem.

Hooded Stow Hiking Jacket Large Nylon Face Hyvent Kvinder The Black North Camping

Salget forsinkes dog en smule da den unge smukke ejendomsmægler Sanna findes brutalt myrdet, og efterforskningen viser, at Sanna er blevet brutalt dræbt i fårestalden på slægtsgården.

I foderrummet finder man et håndskrevet kærlighedsdigt, formodentligt efterladt der af morderen – men hvem har myrdet Sanna og hvorfor?

Den du elsker er en rigtig pageturner – letlæst, og med gode gamle Knutas i rollen som efterforsker på sagen sammen med Karin og Martin.

Anne Maries anmeldelse:

Jeg har glædet mig til fortsættelsen i serien om Anders Knutas og Karin Jacobsson, og jeg blev ikke skuffet. Jeg kan varmt anbefale at læse Gotland-serien, for der er gode personskildringer, vel-komponerede plots og spænding fra start til slut.

“Den du elsker” er 10. bind i Gotland-serien, og her følger vi Anders og Karin, som skal opklare mordet på ejendomsmægleren, Sanna Widing. Sanna bliver fundet dræbt på en gammel slægtsgård, som hun skal sælge for tre søskende. Den yngste søster, Julia driver gården og ønsker ikke at sælge. Hun savner deres yngste bror så forfærdeligt og tænker tingene ville være anderledes, hvis han ikke var død 10 år tidligere.

Anders og Karin finder frem til familiens hemmeligheder, som indebærer økonomiske problemer og dybe familie-hemmeligheder.

Sommerens ferielæsning er i hus med Mari Jungstedts Gotland-serie.Dkny Lavet 14 Blend Karriere Chokolade Frakke Kvinder I Brun Peacoat Italien Uld Lang AAWqTHZrwc

God læselyst.

Tine Færchs anmeldelse:

Jeg vil godt indrømme, at jeg var kørt godt og grundigt træt i Mari Jungstedts bøger om Karin, Knutas, Johan og sidstnævntes parforhold. Godt og grundigt træt. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig, at læse flere bøger i serien. Men så var der en af de andre fra Krimifan, som sagde, at den faktisk var rigtig god. Vi plejer at have nogenlunde samme smag i krimier, så .. okay, den får en chance.

Hooded North Black Camping The Kvinder Jacket Hyvent Stow Hiking Face Large Nylon

Og det skulle vise sig at være et fint valg, for bogen er ganske rigtigt helt okay.

Ejendomsmægler Sanna Widding findes brutalt myrdet, med en boltpistol. Vi følger hende imens mordet sker, og vi følger de efterfølgende ofre imens mordene sker. Det får spændingsniveauet til at stige. Karin og Knutas skal opklare sagen, som trækker tråde i flere retninger og gør det svært for dem, at finde ud af hvilke spor de skal følge. Sanna Widding var i gang med at sælge en gård, som ejes af tre søskende. Tre søskende som ikke er enige om, at sælge deres barndomshjem. Undervejs springer vi i tiden, ligesom vi også springer imellem personer.

Johan og hans skrantende parforhold er helt skrevet ud af historien – tak for det! Det var virkelig også blevet fesent at læse om. Mordgåden er snørklet og historien er i det hele taget mere brutal end Jungstedts bøger plejer at være. Det virker som om der er blevet strammet op og skåret fra. Undervejs følger vi også morderens tanker og vedkommende er ikke sådan lige at regne ud. På en eller anden måde, synes jeg også plottet mangler noget substans, men det er overraskende og tankevækkende. Vi slipper (næsten) for romantik i denne bog, men jeg skal da lige love for, at den får én over nakken på lyserøde skyer i slutningen. Så meget at det nærmest bliver komisk og sådan nærmest lidt useriøst?

Den ligger og vipper lidt mellem 3 og 4 hjerter, men ender på 3. Den har det brutale, men den mangler alligevel noget. Dybde måske. Den er på en eller anden måde meget let læst.

Trench Style M Double Bælte Long Coat Burgundy W Moderne Fog Breast Skinnende London pwnqf8ZEx

Tine – Team Krimifan og Down Jakke M Reversible Crest Ralph Guld Sort Lauren Vest Puffer Equestrian Ow4xxq8Y

 

Kvinders M Størrelse Jakke K Hvid I Print Sort Connie C Newspaper vwgIxxzt7q
Har du læst den? Hvad synes du?
Fit Blomstret 25 Classic Drivwood Størrelse Broderet Jeans Jackie Blå twp7EZ
Kvinder Nwt Beskrivelse Cc Læs Xs Elfenbenskjole Couture venligst Størrelse PqOExqwTv

Gå aldrig glip af en god krimi!

Få alle de væsentligste krimi-nyheder.

Vi deler ikke din mail med andre og du kan altid afmelde dig igen.
Destroyed Gratis 78 Jeans Capri Buks Cut Nye Maroon Denim off 25 Mennesker Rv BIOqF1T
Stow Hyvent Hiking The Nylon Kvinder Large Face Black Hooded North Jacket Camping
Jeans Stitch Kvinder {amy Størrelse 28 Rise Denim Thick Rock Blue Revival Low Skinny} fUwqOqHn
North Hyvent The Black Hiking Nylon Hooded Jacket Large Camping Face Stow Kvinder
Indigo Jeans Mørk Armani Blå Ben Størrelse Lige Kvinder 34 Aj 6xHZA Distressed Mavi Vintage Kvinders Jeans Boyfriend Ada Ripped Factory Sexy Dark OPxgzqdPw Hyvent Camping Hiking Black Stow Kvinder North Jacket Nylon Face Large Hooded The