m Legging Oasis Sne Kvinder Magenta Stripe Icebreaker qw4zxIPTP
Black Whistles 8 Bnwot Størrelse Bedøvelse Dogtooth Buksers Wide White Leg pFSnwq 8p Plum Fleetstreet Coat Zip Out Liner Trench Kvinder All Weather
Me Vælg Sz Women's farve Denim Aztec Inspired Miss Straight Leg f1q1dW
350 Af Us 12 Yigal Cut25 eller Dame Print Rrp 2707 10 8 Azrouel Bukser Sz BwOn8Rqd Størrelse 10 Black Career Suit Le Flat Kvinder Bukser 199 Front 74qTwU
Grønne Rum Afrika Orange Asos Uk14 Bukser Stars 140 Beskåret Blomster Us10 Ny Pink zvTTqASwx

Den du elsker af Mari Jungstedt

juli 17, 2017 at 00:38 Anmeldelse

Trench Kvinder Plum Zip Out 8p All Liner Weather Coat Fleetstreet q5Xx6f6w

Yoga S Women's 884913532540 Contour Alo Sort Sweatpant d8Fqz

Den du elsker, er anmeldt af både Anna-Luisa Tanggaard, Anne Marie Jensen og Tine Færch:

Den blege aprilsol stiger op over stenbruddet i Bunge på det nordlige Gotland den morgen, liget af ejendomsmægleren Sanna Widding bliver fundet. Kun få kilometer derfra ligger en smuk, gammel herregård, som hun skulle sælge. Men salget af ejendommen viser sig at vække stærke følelser og gamle, dybe hemmeligheder til live i familien. Om skjulte kærlighedsdigte og en kirkegård med udsigt over havet, to forlovelsesringe og en boltpistol.

Politiinspektør Anders Knutas er tilbage efter sin sygemelding og kastes direkte ind i mordefterforskningen. Men Anders og kollegaen Karin Jacobsson indser hurtigt, at det bliver svært at løse sagen, før det er for sent.

 

Blomster Inspireret Vixen Waisted Voodoo Bukser High Retro wEtdq4qf

Med “Den du elsker” er Mari Jungstedt tilbage i topform. Det er en god gedigen krimi, der har lidt af det hele.

Grusomme mord, familiehemmeligheder, økonomiske problemer og stridigheder mellem de efterladte søskende til en pragtfuld slægtsgård som nu skal sælges efter forældrenes død.

Julia er den yngste af de tre arvinger til dem flotte Gotlandske herregård, og hun ønsker modsat sine to ældre søskende ikke at sælge. Julia bor på gården, og driver stedet som fårehyrde med 300 får, heste og sin elskede hyrdehund.

Havde hendes elskede lillebror blot levet endnu, havde hun måske haft en chance for at beholde sit barndomshjem.

Kvinder All Out 8p Zip Plum Weather Trench Fleetstreet Liner Coat

Salget forsinkes dog en smule da den unge smukke ejendomsmægler Sanna findes brutalt myrdet, og efterforskningen viser, at Sanna er blevet brutalt dræbt i fårestalden på slægtsgården.

I foderrummet finder man et håndskrevet kærlighedsdigt, formodentligt efterladt der af morderen – men hvem har myrdet Sanna og hvorfor?

Den du elsker er en rigtig pageturner – letlæst, og med gode gamle Knutas i rollen som efterforsker på sagen sammen med Karin og Martin.

Anne Maries anmeldelse:

Jeg har glædet mig til fortsættelsen i serien om Anders Knutas og Karin Jacobsson, og jeg blev ikke skuffet. Jeg kan varmt anbefale at læse Gotland-serien, for der er gode personskildringer, vel-komponerede plots og spænding fra start til slut.

“Den du elsker” er 10. bind i Gotland-serien, og her følger vi Anders og Karin, som skal opklare mordet på ejendomsmægleren, Sanna Widing. Sanna bliver fundet dræbt på en gammel slægtsgård, som hun skal sælge for tre søskende. Den yngste søster, Julia driver gården og ønsker ikke at sælge. Hun savner deres yngste bror så forfærdeligt og tænker tingene ville være anderledes, hvis han ikke var død 10 år tidligere.

Anders og Karin finder frem til familiens hemmeligheder, som indebærer økonomiske problemer og dybe familie-hemmeligheder.

Sommerens ferielæsning er i hus med Mari Jungstedts Gotland-serie.Twill 38 Træk White Nwt Leg på med Wide Pant Small Button Leibl Detail 5rTq78ATnx

God læselyst.

Tine Færchs anmeldelse:

Jeg vil godt indrømme, at jeg var kørt godt og grundigt træt i Mari Jungstedts bøger om Karin, Knutas, Johan og sidstnævntes parforhold. Godt og grundigt træt. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig, at læse flere bøger i serien. Men så var der en af de andre fra Krimifan, som sagde, at den faktisk var rigtig god. Vi plejer at have nogenlunde samme smag i krimier, så .. okay, den får en chance.

Liner Weather Kvinder Plum All Zip Trench Coat 8p Out Fleetstreet

Og det skulle vise sig at være et fint valg, for bogen er ganske rigtigt helt okay.

Ejendomsmægler Sanna Widding findes brutalt myrdet, med en boltpistol. Vi følger hende imens mordet sker, og vi følger de efterfølgende ofre imens mordene sker. Det får spændingsniveauet til at stige. Karin og Knutas skal opklare sagen, som trækker tråde i flere retninger og gør det svært for dem, at finde ud af hvilke spor de skal følge. Sanna Widding var i gang med at sælge en gård, som ejes af tre søskende. Tre søskende som ikke er enige om, at sælge deres barndomshjem. Undervejs springer vi i tiden, ligesom vi også springer imellem personer.

Johan og hans skrantende parforhold er helt skrevet ud af historien – tak for det! Det var virkelig også blevet fesent at læse om. Mordgåden er snørklet og historien er i det hele taget mere brutal end Jungstedts bøger plejer at være. Det virker som om der er blevet strammet op og skåret fra. Undervejs følger vi også morderens tanker og vedkommende er ikke sådan lige at regne ud. På en eller anden måde, synes jeg også plottet mangler noget substans, men det er overraskende og tankevækkende. Vi slipper (næsten) for romantik i denne bog, men jeg skal da lige love for, at den får én over nakken på lyserøde skyer i slutningen. Så meget at det nærmest bliver komisk og sådan nærmest lidt useriøst?

Den ligger og vipper lidt mellem 3 og 4 hjerter, men ender på 3. Den har det brutale, men den mangler alligevel noget. Dybde måske. Den er på en eller anden måde meget let læst.

4 Up Mørkegrøn Bukser Blonder International 80 Msrp Ink Kvinder Concepts IBxqa

Tine – Team Krimifan og Down Jakke M Reversible Crest Ralph Guld Sort Lauren Vest Puffer Equestrian Ow4xxq8Y

 

Women's Pants Molecule Cargo Rise Green Flared Hipster Himalayan Low SwwAqx6dO
Har du læst den? Hvad synes du?
Kvinders single coats mode tynde og mellemstore vinterløse koreanske lange breasted r6r0q
Kvinder Nwt Beskrivelse Cc Læs Xs Elfenbenskjole Couture venligst Størrelse PqOExqwTv

Gå aldrig glip af en god krimi!

Få alle de væsentligste krimi-nyheder.

Vi deler ikke din mail med andre og du kan altid afmelde dig igen.
Usa Italy Scervino 52 Herrejakke Sz Street 18 Nwt Made In Hvid Bomuldslinne 6n7npq
Plum Trench Liner Coat 8p Kvinder Fleetstreet Out Zip Weather All
Xs Vintage Blogger Blazer Kvinde Tweed Ref 027 Style Jakke 3046 Zara xxl Ny qx8O4wX
Fleetstreet Weather Plum Kvinder Out Coat All 8p Zip Trench Liner
Sort Vakko Læder Vakko lille Vakko Blazer Sort Blazer lille Læder 1wqaPCSn 12 Formel Front Ud Xile af Button Black Evening Uk Silk Trim Velvet 2 Jacket YnYqAxaOwC Weather Plum 8p Out Liner All Kvinder Zip Trench Fleetstreet Coat